«Gjør opprør på sosiale medier – Oslo kommune heier på dem»

Erik Holm
Erik Holm

– Jeg har alltid vært opptatt av individets frie valg. Det er viktig å slippe løs kreativiteten. Men et stygt maleri eller musikkstykke kan man velge om man vil oppsøke eller ei. Når hele bydeler overtas av grå, triste og kalde betongbokser, så er det imidlertid umulig ikke å bli preget av det. Det påvirker oss selvfølgelig, enten vi vil det eller ei. For meg er det egentlig helt sykt at vi lar OBOS og andre utbyggere få fortsette uten noen som helst kamp eller motstand, sier Erik Holm.

Hele artikkelen kan du lese her: https://www.nettavisen.no/nyheter/arkitekturopproret-norge-hvordan-kunne-vi-la-dette-skje/s/12-95-3424108340

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *