Politiske venner

Her samler vi sammen alle politikerne som er på vår side.

Rasmus Reinvang (MDG):
– Jeg tenker først og fremst at det er veldig bra at folk er engasjert og har meninger om det som blir bygd. Det bygges utrolig mye i Oslo nå, og det vi bygger nå skal stå i hundre år – eller mer. Så det er utrolig viktig at det vi bygger blir bra, og er noe vi kan være stolte av. Her er det er mye som både kan og bør være bedre enn det det er i dag, det er jeg faktisk helt enig med Erik Holm i, sier Reinvang til Nettavisen.

Stefan Heggelund (H):
– Helt ærlig så tror jeg både jeg og disse kontoene på sosiale medier traff en stemning. Folk begynner å få nok av hvordan deres egne tettsteder eller byer enrettes så fullstendig, sier Heggelund til Nettavisen, og legger til:
– Utbyggere tenker verken på strøkstilpasning eller kvalitet. Det må i alle fall skje en endring, så her kan man både se på retningslinjer og om det er noe i lovverket som er i veien for bedre by- og stedsutvikling.

Fabian Stang (H):
– Obos er et udemokratisk demokrati!

Sunniva Holmås Eidsvoll (SV):
– Jeg tror boforholdene i byen vil forverres dersom Obos får det som de vil. Å lempe på kravene er ikke den beste måten å få fart på boligbyggingen, mener hun.